Ondernemers in krediet-ellende

Amsterdam – Ondernemers die getroffen zijn door de coronacrisis komen moeizaam aan kredieten van banken. Ondanks afspraken met de overheid zijn de wachttijden voor de kredieten lang, moeten ondernemers massa’s papierwerk inleveren en zijn de kosten hoog.

Deze klachten uiten ondernemersorganisaties tegenover De Telegraaf. MKB-voorzitter Jacco Vonhof concludeert dat banken ’te weinig’ kredieten verlenen. „Ik hoor te veel verhalen van ondernemers die zich niet gezien voelen. Banken moeten nu wél gaan leveren.”

Deze klachten uiten ondernemersorganisaties tegenover deze krant. MKB-voorzitter Jacco Vonhof concludeert dat banken ’te weinig’ kredieten verlenen. „Ik hoor te veel verhalen van ondernemers die zich niet gezien voelen. Banken moeten nu wél gaan leveren.”

„Het loopt helemaal niet goed met de banken en ik maak me daar ernstige zorgen over”, zegt voorman Hans Biesheuvel van Ondernemend Nederland (ONL). Als banken niet snel met geld over de brug komen, vreest hij dat in sommige bedrijven de salarisbetaling in gevaar komt.

Lees hier het hele artikel in De Telegraaf Financieel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.